Familiedag 2017

P1060934

De Bracco Italiano Club organiseert ook dit jaar weer haar traditionele Familiedag. De Familiedag is voor leden én niet-leden. Op zondag 17 september 2017 is het zo ver. Jose Huisman is - net als vorig jaar - weer zo vriendelijk haar clubhuis en terrein ter beschikking te stellen om ons te ontvangen. Om 14.00 uur is de ontvangst met koffie en wat lekkers aan de Kraaiengatweg 4 te Vught. Voor het Health City sportcentrum het bospad links inrijden en helemaal uitrijden, op de T-splitsing zit de hondenschool. Op het terrein kunnen de honden lekker los rondlopen, omdat het omheind is.

We hebben een leuke activiteit waar iedereen aan mee kan doen samen met zijn of haar bracco/bracchi. Natuurlijk mag je ook je andere hond(en) meenemen. Met deze activiteit vallen prijzen te winnen! Na de activiteit hebben we de prijsuitreiking. Bij de prijsuitreiking trekken we 3 keurmeesters, die we gaan benaderen om volgend jaar de bracchi op de KCM te gaan keuren. We doen dit als volgt. We hebben een aantal keurmeesters die ons ras mogen keuren uit de Benelux in een pot gedaan. De keurmeesters die de laatste jaren hebben gekeurd hebben we eruit gelaten. De winnaar van de activiteit mag 3 keurmeesters trekken uit deze pot. Die gaan we benaderen om te kijken of zij bereid en beschikbaar zijn om volgend jaar naar het Italië Event te komen om ons ras te keuren.

We sluiten de dag af met de bekende heerlijke BBQ onder het genot van een lekker glaasje drinken. Om alles in goede banen te leiden willen we graag weten of je komt en met hoeveel personen. Vul daarom het inschrijfformulier in. De kosten voor deelname aan de Familiedag zijn voor volwassenen € 17,50 en voor kinderen tot en met 12 jaar € 7,50. De dag zal rond 19.00 uur afgelopen zijn.

Het verschuldigde bedrag graag voor 14 september overmaken op: NL72 INGB 0008 1695 19 t.n.v. Bracco Italiano Club, onder vermelding van je naam en Familiedag 2017.

We hopen je te zien op 17 september aanstaande!

Naar het inschrijfformulier Familiedag 2017

 

P1060938

P1060940

Deel op sociale media: